ONLINE MARKETING

Regisztráció

Kedves Leendő Csapattagunk!

Az Online Marketing 4 You csapata digitális megoldásokat kínál vállalkozások számára, a különböző területekre szakosodott szakértőivel. Személyre szabott megoldásokat kínálunk, hogy segítsük a vállalatokat céljaik elérésében.
Tagjaink olyan szakemberek akik velünk tanulják meg az egyes szakmák fortélyait és közösen szállítanak megoldást az ügyfeleinknek.
Örömmel hívlak meg ebbe a csapatba!
Ha van kedved velünk együtt fejlődni, gondolkodni és haladni, válaszd ki melyik szakterülettel szeretnél foglalkozni és fejleszd magad. Az önfejlesztéshez tananyagokat, feladatokat és egy támogató csapatot biztosítunk.

Kérlek a jelentkezésedhez töltsd ki a következő adatlapot. Jelöld be, hogy milyen területen szeretnél fejlődni, dolgozni. Azt javaslom első alkalommal ne jelölj be kettőnél több témát. Mindegyik téma önmagában több órányi tanulást, még több gyakorlást kíván meg. Inkább válassz egy témát és amikor végeztél vele, menj tovább a következőre.

Ugynokseghez jelentkezes

 Facebook a világ legnagyobb közösségi hálózata, amelynek felhasználói kommunikálhatnak és tartalmakat oszthatnak meg egymással, követhetik kedvenc márkáikat, élő közvetítéseket indíthatnak, és még rengeteg másra is lehetőségük nyílik.

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló amerikai közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel, amelyeket feliratozhatnak, különböző művészi hatású effektekkel/szűrőkkel láthatnak el, beállíthatják a készítés helyét, majd ezt követően a képeket, videókat megoszthatják másokkal.

A Twitter közösségi hálózat és mikro blog -szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy rövid bejegyzéseket vagy egymásnak szánt üzeneteket írjanak 

A Pinterest egy olyan vizuális felfedezőrendszer, ahol főzéshez, lakberendezéshez, öltözködéshez és még ezer másik dologhoz találhatsz ötleteket.

TikTok egy olyan platform, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy szórakoztató és egyedi módon kifejezzék magukat. A rövid videók készítése és megosztása segít a felhasználóknak kifejezni a kreativitásukat, bemutatni tehetségüket és csatlakozni egy globális közösséghez. A TikTok egy olyan világba nyújt betekintést, ahol az emberek találkozhatnak, megoszthatják szenvedélyeiket, és inspirálódhatnak másoktól.

A LinkedIn egy kifejezetten szakemberek számára létrehozott közösségi platform, amely jelenleg több mint 600 millió felhasználóval rendelkezik a világ több mint 200 országából. Más hétköznapi közösségi hálózatokkal ellentétben a LinkedInen az ember nem baráti célból ismerkedik, hanem más szakemberekkel igyekszik megerősíteni meglévő üzleti kapcsolatait, vagy próbál újakat kialakítani.

A YouTube nyilvános videómegosztó webhely, ahol a felhasználók videókat tölthetnek fel és nézhetnek meg.

Marketing videók készítése.

Hirdetési képek tervezése, készítése, vágása.

A tartalomgyártás a 21. század egyik legnagyobb digitális szenzációja. Sokaknak a kifejezés hallatán influencerek és számtalan képet és videót megosztó fiatalok jutnak eszébe, ám a tartalomgyártás tevékenysége ennél sokkal átfogóbb. A tartalomgyártás az üzleti élet minden napjában és minden területén megjelenik. A nagy mamutvállalatoktól kezdve az apró családi vállalkozásokig, mindenki gyárt saját tartalmat valamilyen formában. A nagyobb vállalatok legtöbbször saját tartalom gyártó marketing csapattal rendelkeznek. Egy ilyen kialakítása azonban költséges és komplikált feladat. A minőségi tartalom elkészítéséhez ugyanis olyan szakemberekre van szükség, akik jártasak a videó készítésben, fotográfiában és megfelelő tudással rendelkeznek a szövegalkotás és az adott fogyasztói piac területén.

A HTML (angolul: HyperText Markup Language, „hiperszöveges jelölőnyelv”) egy leíró nyelv, melyet weboldalak készítéséhez fejlesztettek ki, és mára már internetes szabvánnyá vált a W3C (World Wide Web Consortium) támogatásával.

A CSS az angol „cascading style sheets” kifejezés rövidítése, ami magyarul „egymásba ágyazott stíluslapokat” jelent. A hangsúly a „stíluson” van – míg a HTML a weblap szerkezetét határozza meg (főcímek, bekezdések, stb.), és lehetővé teszi, hogy különböző elemeket (képek, videók) ágyazz webes dokumentumodba, addig a CSS a weblap vizuális stílusáért felel – az oldal elrendezéséért, a színekért, a betűkészletekért, azok méretéért, és így tovább.

A JavaScript (vagy rövidítve JS) egy programozási nyelv, amivel leggyakrabban weboldalakon, a böngészőben futó programokat írnak.

A JavaScript segítségével interaktív weboldalak, és olyan webalkalmazások készíthetőek, mint például a Gmail. Amikor például egy weboldalon egy gombra kattintva elsötétül a képernyő, és az előtérben megjelenik egy kis ablak, akkor azt általában egy JavaScript nyelven írt program csinálja.

 

Az időpontfoglaló rendszert egy olyan internetes naptár, amin keresztül időpontfoglalásra van lehetőség. 
Az internetes foglalások száma folyamatosan növekszik, ezt kutatások támasztják alá. Az időpontfoglalások 40 százaléka nyitvatartási idő után történik, ezért lehet hasznos a 24 órás rendszer, ami akkor is dolgozik, amikor te már nem.

Vevőlista készítése és kezelése

Az online marketing, vagy más néven digitális marketing nem jelent mást, mint azokat a marketingtevékenységeket, melyeket az internet használatával végzünk, annak érdekében, hogy megvalósítsuk üzleti céljainkat.

Az email marketing kifejezés alatt azt a folyamatot értjük, amikor tömegesen küldünk leveleket a listánknak annak érdekében, hogy ők idővel vásároljanak tőlünk. Itt megkülönböztetünk hírleveleket és automatizmusokat is. Mindkettőt más céllal használjuk, de akkor működik majd igazán hatékonyan a saját rendszered, ha mindkettő elemeit alkalmazod.

Az online tér kiterjedésével, és a közösségi média rohamos fejlődésével ez a fogalom kezd egyre magasabb szintre emelkedni, és egyre több vállalat ismeri fel a fontosságát. A networking fő célja az új kapcsolatok kiépítése, amelyekkel egy cég vagy magánszemély megalapozhatja növekedését az üzleti világban.

A WordPress egy ingyenes webalapú szoftver, aminek a segítségével akár Te is kódolás nélkül hozhatsz létre gyönyörű, minőségi weboldalakat.

A Canva egy olyan weboldal, amelyet amatőr, tapasztalt vagy profi tervezők is használhatnak többcélú tervek készítésére. Ebből a szerkesztőprogramból az alábbi, grafikai tervezést igénylő képek közül néhányat létrehozhat:

 • Logók
 • Plakátok
 • névjegykártyák
 • Szórólapok
 • Borítók
 • Meghívók
 • Naptárak
 • Bannerek
 • Infografikák
 • Prezentációk
 • Közösségi média posztok

A chatbot egy olyan kommunikációs csatorna, melynek segítségével a webáruház látogatói választ kaphatnak kérdéseikre. A chatbot nagyon hasonló a rendkívül népszerű élő chat funkcióhoz, azonban a vásárlók kérdéseit nem a webáruház ügyfélszolgálata fogja megválaszolni, hanem egy program vagy mesterséges intelligencia. A látogató szemszögéből egy chatbottal történő kommunikáció hasonló, mint egy természetes személlyel történő kommunikáció.

A Google Analytics (GA) az egyik
legismertebb webanalitika céljára
készült alkalmazás.
A GA ingyenes szolgáltatás, amely a
weboldal látogatóiról készít és
prezentál részletes statisztikákat.
Követő kódot kell elhelyezni ahhoz,
hogy a GA tudja gyűjteni és
feldolgozni a forgalmi adatokat.
A szolgáltatás az angol mellett még
jó néhány nyelven hozzáférhető.
2007 végétől már magyarul is
használható a program.

A SEO (magyarul „keresőoptimalizálás”) egy olyan folyamat, amely során arra optimalizálod weboldalaidat és azok tartalmát, hogy könnyebben rájuk találhassanak azok a felhasználók, akik a webhelyedhez kapcsolódó kulcsszavakra keresnek rá a keresőmotorokban (pl. a Google-on).

Az üzleti kommunikáció alatt azt a folyamatok halmazát értjük, amelyeket egy vállalat vagy annak egy része hajt végre annak érdekében, hogy információs utazást folytasson, mind belsőleg a vállalat különböző részlegei vagy pozíciói között, mind pedig a vállalaton kívüli kommunikációról beszélve.

Az értékesítési tölcsér (angolul sales funnel) a vásárlói út vizuális megjelenítése. A tölcsér az első találkozási ponttól a befejezett vásárlásig, vagy üzlet megkötéséig tart. A sales funnel tehát azt az út, amin egy látogató végigmegy az első érintkezési ponttól a vásárlásig.

A SalesAutopilot az online is értékesítő komoly kisvállalatok cégautomatizálási szoftvere amivel automatizálják a vásárlási- és háttérfolyamatokat és így megnövelik az online árbevételüket.

Köszönjük érdeklődésedet. A kiválasztott témával kapcsolatban hamarosan küldjük az anyagokat, illetve ha kérdést, megjegyzést küldtél nekünk, keressünk.

Üdvözlettel,
Csente János